Welkom op onze website

steenplaza_zevenbergen_over_onsWij zijn rechtstreekse dealer van diverse grote Nederlandse leveranciers/fabrieken zodat wij u een complete tuinaanleg kunnen aanbieden.

Naast bestratingsmaterialen en de aanleg hiervan, kunt U ook bij ons terecht voor tuinhuizen, overkappingen en schuttingen.

Wij zijn DE specialist in de regio voor het aanleggen van Uw tuin, en/of oprit en bedrijfstuinen. De grondwerkzaamheden doen wij in eigen beheer, omdat we in het bezit zijn van div. eigen machines, en transportmiddelen. Ook rioleringswerkzaamheden, zoals het aanleveren en aansluiten van afvoerputten, goten en drainage kunnen wij voor u verrichten.

Met ruim 25 jaar ervaring kunnen wij alle werkzaamheden naar volledige tevredenheid van de klant uitvoeren.

Ook voor de klusser en de hovenier is ons assortiment zeer uitgebreid en hebben wij de meest gebruikte materialen op voorraad!

Voor een gratis en uiteraard vrijblijvende offerte komen wij graag bij U langs om de mogelijkheden te bespreken en U vakkundig te adviseren. U bent natuurlijk ook in onze showtuin van harte welkom!

Onze site geeft een indruk van wat wij U kunnen aanbieden. Kunt u iets niet vinden, neem gerust contact met ons op. Wij helpen U graag!

 

Steenplaza C. Boelens Zevenbergen…meer dan bestrating alleen!

Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte?

Suur ons dan een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

KLIK HIER
Back to Top