Om te voorkomen dat u dubbele bezorgkosten betaald adviseren wij u om verschillende materialen van één fabriek/leverancier te bestellen. De namen van de verschillende fabrieken/leveranciers, Gardenlux en Excluton,  staan achter de productnaam vermeld.

Bestratingsmaterialen, ed.
Fabriek/leverancier: Excluton en Gardenlux
Levertijd: 1-7 werkdagen
Bezorgkosten per order:  Vanaf een orderbedrag van € 995,00 incl. btw GRATIS
Onder een orderbedrag van € 995,00 incl. btw € 95,00 incl. btw
(levering in heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden)

U wordt per mail op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling.
U hoeft niet thuis te zijn bij aflevering. De chauffeur maakt een foto van de bestelling en laat de aflever bon bij u achter.

Afscheidingen, poorten, composiet, tuinhout ed.
Fabriek/leverancier: Carp Garant en Tuindeco
Het is niet mogelijk om uw bestelling in de shop te plaatsen. Mail of bel om uw bestelling door te geven.
Levertijd: in overleg. Neem hiervoor contact met ons op.
Bezorgkosten per order €95,00
Uitsluitend levering in Regio Zevenbergen (zie kaartje)!

Wij maken met u een afleverafspraak.
Er moet iemand aanwezig zijn bij aflevering. Er dient getekend te worden voor ontvangst.

Kunstgras
Fabriek/leverancier: Steenplaza
Levertijd: in overleg. Neem hiervoor contact met ons op.
Bezorgkosten per order €95,00
Uitsluitend levering in Regio Zevenbergen (zie kaartje)!

Wij maken met u een afleverafspraak.
Er moet iemand aanwezig zijn bij aflevering. Er dient getekend te worden voor ontvangst.

Ophoogzand en tuinaarde
Fabriek/leverancier: Steenplaza C. Boelens
Levertijd en bezorgkosten: in overleg. Neem hiervoor contact met ons op.
Uitsluitend levering in Gemeente Moerdijk!

Wij maken met u een afleverafspraak.
Er moet iemand aanwezig zijn bij aflevering. Er dient getekend te worden voor ontvangst.
Los ophoogzand word gestort. Bij lossen met de kraan worden er extra kosten berekend.
Neem hiervoor contact met ons op.

Wilt u toch verschillende materialen van verschillende fabrieken/leveranciers bestellen, neem dan contact met ons op.

Transport

Bij bestellingen die rechtstreeks van de fabriek/leverancier (Excluton, Gardenlux en Outdoor Life Products (tuinhuizen/overkappingen) bij u worden geleverd dient u rekening te houden dat er een 18 meter lange vrachtwagen bij u moet lossen. Vervolgens moet er natuurlijk ook genoeg ruimte zijn om de materialen weg te zetten. Lukt dit niet, dan zal de chauffeur bepalen waar hij de materialen kan lossen en dient u dus zelf de materialen verder te transporteren. Het is om verzekeringstechnische redenen niet toegestaan om op een andere plaats te lossen dan naast de vrachtwagen op een goed bereikbare en veilige plaats, op het op de bestelling aangegeven adres of daar zo dicht mogelijk in de buurt. In uitzonderingsgevallen, waarbij u aanwezig bent en er geen gevaarlijke situaties worden gecreëerd en er niet over obstakels (schutting/tuinmuur/hekwerk/auto’s, ed.) gelost hoeft te worden, is de losplaats ter beoordeling van de chauffeur. Weet u al voordat u besteld dat het echt onmogelijk is om met een vrachtwagen van 18 meter bij u te lossen, neem dan contact met ons. Dan zoeken we samen met u naar een oplossing!

Transport Regio Zevenbergen

Indien wij bij u bezorgen in regio Zevenbergen dient u er rekening te houden dat er een 10 meter lange vrachtwagen bij u komt lossen. Lukt dit niet, dan zal de chauffeur bepalen waar hij de materialen kan lossen en dient u dus zelf de materialen verder te transporteren.

Het is om verzekeringstechnische redenen niet toegestaan om op een andere plaats te lossen dan naast de vrachtwagen op een goed bereikbare en veilige plaats, op het op de bestelling aangegeven adres of daar zo dicht mogelijk in de buurt. In uitzonderingsgevallen, waarbij u aanwezig bent en er geen gevaarlijke situaties worden gecreëerd en er niet over obstakels (schutting/tuinmuur/hekwerk/auto’s, ed.) gelost hoeft te worden, is de losplaats te beoordeling van de chauffeur. Weet u al voordat u besteld dat het echt onmogelijk is om met een vrachtwagen bij u te lossen, neem dan contact met ons. Dan zoeken we samen met U naar een oplossing!

Transport Gemeente Moerdijk

Indien wij ophoogzand los gestort of in bigbags en tuingrond in bigbags bij u bezorgen in Gemeente Moerdijk dient u er rekening te houden dat er een 10 meter lange vrachtwagen bij u komt lossen. Lukt dit niet, dan zal de chauffeur bepalen waar hij de materialen kan lossen en dient u dus zelf de materialen verder te transporteren. Het is om verzekeringstechnische redenen niet toegestaan om op een andere plaats te lossen dan naast de vrachtwagen op een goed bereikbare en veilige plaats, op het op de bestelling aangegeven adres of daar zo dicht mogelijk in de buurt. In uitzonderingsgevallen, waarbij u aanwezig bent en er geen gevaarlijke situaties worden gecreëerd en er niet over obstakels (schutting/tuinmuur/hekwerk/auto’s, ed.) gelost hoeft te worden, is de losplaats te beoordeling van de chauffeur. Weet u al voordat u besteld dat het echt onmogelijk is om met een vrachtwagen bij u te lossen, neem dan contact met ons. Dan zoeken we samen met U naar een oplossing!