Verschillende leveranciers/fabrieken

Onze materialen komen van verschillende leveranciers/fabrieken. Om dubbele transportkosten te voorkomen kunt u het beste, indien mogelijk, materiaal van 1 leverancier/fabriek bestellen. Zie voor meer informatie Levertijd en bezorgkosten.

Foto’s in magazines of op websites

Foto’s geven slechts een indicatie van de kleur, nuances, afmetingen en structuur van de oppervlakte.
Om teleurstelling te voorkomen adviseren u om de materialen in onze showtuin te komen bekijken.

Productinformatie

Bij veel producten op onze site treft u de productinformatie aan. Hierin staat veel informatie over een bepaald product. Maar ook verwerkingsadviezen en onderhoudstips. Wij adviseren u om de productinformatie(s) door te lezen om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Bestel voldoende

Bij het bestellen dient u rekening te houden met het zogenaamde “zaagverlies” en eventuele uitval van producten door breuk of beschadigingen bij de verwerking. Om te voorkomen dat u moet bij bestellen, met alle extra kosten en het eventuele risico op kleurverschillen/structuurverschillen van dien, adviseren wij ongeveer 5% meer te bestellen. Maar bestel ook niet teveel want wij nemen materialen die u teveel heeft besteld niet retour.

Bestel vroegtijdig

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om de materialen ruim voordat de stratenmaker komt te bestellen. Zo voorkomt u dat de stratenmaker komt terwijl de materialen nog niet zijn geleverd.

Verwerken order

Orders die u in het weekend, op feestdagen en op dagen dat we gesloten zijn (bijv. in de zomervakantie) plaatst worden de eerstvolgende werkdag verwerkt.

Levertijd

De aangegeven levertijd is slechts een richtlijn omdat we afhankelijk zijn van de voorraad bij de leveranciers en fabrieken. Indien bepaalde materialen niet leverbaar zijn, nemen we tijdig contact met u op. Indien een product niet voorradig is, kan de levertijd in het slechtste geval enkele weken langer duren. Kosten welke voortvloeien uit afspraken die u zelf heeft gemaakt met bijv. stratenmakers zullen door ons nooit worden vergoed. Lees voor meer informatie Levertijd en bezorgkosten.

Leverdatum

Wij kunnen bij het plaatsen van uw bestelling geen datum en/of tijdstip geven wanneer de materialen geleverd gaan worden. U ontvangt een aantal dagen vooraf een bericht waarin wij aangeven wanneer u de bestelling kunt verwachtten.

Levering en transport

Indien uw bestelling rechtstreeks van de fabriek afkomt, dient U rekening te houden dat een 18 meter lange vrachtwagen bij u moet lossen. Indien wij zelf leveren, dient u rekening te houden dat er een 10 meter lange vrachtwagen bij u moet lossen. Er moet dus voldoende ruimte zijn om op de gewenste plaats te komen. Lukt dit niet, dan zal de chauffeur bepalen waar hij de materialen kan lossen en dient u dus zelf de materialen verder te transporteren. Weet u al voordat u besteld dat het echt onmogelijk is om met een vrachtwagen bij u te lossen, neem dan contact met ons op. Dan zoeken we samen met u naar een oplossing! Vervolgens moet er natuurlijk ook genoeg ruimte zijn om de materialen weg te zetten.